lo carrer del riu

21 de març, 2010

Saragossa 2 - Barça 4

Puyal 210310

Leo Messi continua abonat al 'hat trick' i ja té una pilota més a la seva col·lecció, l'aconseguida aquesta nit a la Romareda en un partit en el que l'argentí ha demostrat un cop més la seva categoria. El partit ha començat molt positivament pel Barça, ja que al minut 4 Messi ha fet el primer. La primera part, de clar domini blaugrana ha acabat amb aquest resultat. A la represa, Messi ha interpretat un recital de futbol amb un segon gol al minut 64 i un tercer al 77. Però amb el partit a sis minuts de final i amb un resultat de zero a tres a favor del Barcelona, el Saragossa ha estat a punt de donar la volta al marcador. Colunga ha marcat dos gols, als minuts 84 i 88 i ha posat el marcador en un 2-3 que obria la possibilitat d'empatar per als aragonesos. Però una última intervenció de Messi ha acabat amb l'argentí per terra dins l'àrea i amb l'àrbitre pitant penal. L'ha transformat Ibrahimovic, que anteriorment havia fallat fins a quatre clares ocasions de gol. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit