lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de març, 2010

Raimon celebra els 50 anys d''Al vent' amb un concert antològic a l'Auditori

Raimon - Al vent

El cantautor Raimon actua a l'Auditori de Barcelona, en un recital antològic que servirà per celebrar els 50 anys de la Nova Cançó, els mateixos que té Al vent, una de les primeres i més emblemàtiques cançons del músic valencià. El concert, emmarcat en el XV Festival Barnasants, té les entrades exhaurides.

Serà una "rebosteria selecta" de tota la seva obra amb temes imprescindibles a la seva carrera, com Diguem no, Jo vinc d'un silenci i Veles e vents i amb cançons noves que donaran forma a un nou àlbum que es publicarà a final d'aquest any o a començament del 2011, segons ha assegurat avui l'artista. Raimon 220310 CATr

"No sé explicar les cançons, les cançons s'escolten", ha dit l'artista referint-se a les seves noves creacions, temes com Punxa de temps i Bagdad 91, que sonaran a Barcelona per primera vegada abans de ser recollits en un disc que encara no té títol.

Raimon no cantava a l'Auditori des del 2004, quan va oferir un concert monogràfic amb tota l'obra de Salvador Espriu. En aquesta ocasió estarà acompanyat a la guitarra per Miquel Blasco i Joan Urpinell; Pau Doménech tocarà el clarinet, i Fernando Serena el contrabaix.

Raimon també tornarà a cantar a París després de quatre anys. Serà en el Gran Amfiteatre de l'Escola de Musicologia de La Sorbona el 14 d'abril.