lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 d’abril, 2010

EL TC convoca un ple que podria decidir sobre l'Estatut

No m'ho puc creure!!! Això és una maniobra de distracció pel partit Madrit-Barça!!! El Tribunal Constitucional ha convocat un ple per als pròxims dies 14 i 15 d'abril, dimecres i dijous de la setmana que ve, amb l'objectiu de reprendre les seves deliberacions formals sobre els set recursos presentats contra l'Estatut de Catalunya, en què podria tractar-se l'aprovació de la sentència, la redacció de la qual està pendent des de fa més gairebé quatre anys.

Fonts de l'alt tribunal han assenyalat que a l'ordre del dia del ple de les dues jornades s'inclouen altres assumptes a banda dels recursos contra l'Estatut.

La convocatòria genera gran expectació, ja que els deu magistrats que deliberen sobre aquest assumpte han estat celebrant en els últims mesos diverses reunions informals per intentar arribar a un acord sobre el text de la ponent, Elisa Pérez Vela, i les alternatives proposades per la presidenta del TC, María Emilia Casas. El ple formal no s'havia convocat per tractar la sentència de l'Estatut des de començament d'any, ja que anteriorment havia fracassat.

VilaWeb: El TC convoca ple el 14 i 15 d'abril per decidir sobre l'estatut

Avui: Carod-Rovira destaca la 'falta de prestigi' del TC davant la imminent reunió per tractar la sentència de l'Estatut