lo carrer del riu

20 d’abril, 2010

Inter 3 - Barça 1

Puyal 200410

El Barça haurà de fer un partit molt rodó a la tornada la setmana que ve si vol arribar a la final de la Lliga de Campions després d'haver-se complicat l'eliminatòria a Milà en perdre contra l'Inter (3-1). El Barça s'ha avançat amb un gol de Pedro a la primera part, però pocs minuts més tard l'Inter ha fet el seu primer gol i ha deixat l'1 a 1 al marcador fins al descans. La tornada dels vestidors ha deixat els jugadors del Barça una mica despistats i l'Inter ho ha aprofitat per fer un segon gol molt matiner. Des d'aleshores el partit ha quedat trencat i cap dels dos equips ha acabat d'imposar el seu estil de joc. Minuts més tard l'Inter ha fet el tercer en una jugada amb un fora de joc que l'àrbitre no ha xiulat. L'àrbitre s'ha empassat dos penals al Barça abans de xiular el final del partit. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit