lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de maig, 2010

Anna Arqué: “El seny dicta que el més fàcil és la independència”

La responsable de comunicació de les consultes per la independència, Anna Arqué, en una entrevista a l'Avui, afirma que "la fórmula autonomista ha fracassat i hi ha una eclosió d’una força transformadora que és l’independentisme". "Ara mateix, el seny dicta que el més fàcil és la independència. Altres fórmules amb Espanya són arrauxades i no creen més que conflicte", considera.

Arqué creu que "la majoria independentista ja hi és i el procés d’independència, el com, ja s’ha iniciat". En aquest sentit nega que estem davant d'una segona transició, atès que "això seria veure-ho des d’una perspectiva de l’Estat espanyol. El que estem és en un procés d’independència".

De cara a les properes eleccions, augura que "hi haurà un increment del vot independentista. I una nova oferta electoral, independentista, on milers de persones podran dipositar el seu vot". Pel que fa a Laporta, assenyala que "és una persona que estima el seu país i si es decideix a encapçalar una organització política, garantirà que tots els independentistes puguin votar independència".

Avui: “El seny dicta que el més fàcil és la independència”

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anna Arqué ets meravellosa i la VICTORIA és en nosaltres com de verdaders Catalans que som .
Visca Catalunya lliure amb Anna Arqué.
MARC-SABATES.COM