lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 de juny, 2010

L'Acampada Jove celebra el seu quinzè aniversari

Aquesta setmana s'ha presentat l'edició d'enguany de l'Acampada Jove que aquest estiu arriba a la quinzena edició. Per celebrar-ho el portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca; el president de Tercera Via, Albert Farré i músics d'algunes de les bandes que conformen el cartell del festival com Skatalà, Dr. Calypso o Pepet i Marieta han bufat les espelmes. Coca ha lloat la tasca de la militància de les JERC pel seu treball i esforç per aixecar i consolidar el festival

Per la seva banda, Albert Ferré, president de Tercera Via, que col·labora en la producció de l'Acampada Jove per tercer any, ha explicat el cartell del festival i l'ha valorat com a 'transversal': amb un dijous amb molta festa i grups emergents del país; amb un divendres ple de rumba i mestissatge i un dissabte que comptarà amb clàssics de l'Acampada Jove com Banda Bassotti, Skatalà o Dr. Calypso. Evidentment, no hi falten grups de les Illes i el País Valencià, com Oprimits i Orxata Sound System.

A més a més, l'organització del festival ha avançat que dissabte 17 de juliol a la tarda es farà un reconeixement públic a la Companyia Elèctrica Dharma a la plaça major de Montblanc per la seva trajectòria, per la seva qualitat musical i pel seu compromís amb el país i la cultura.