lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de juliol, 2010

López Tena i Bertran dimiteixen de consellers nacionals pel rebuig a la IP sobre la independència

Catalunya us dóna la raó. El que esteu fent és molt gran !!*!! Alfons López Tena-Uriel Bertran 140710 CATr

Alfons López Tena i Uriel Bertran dimiteixen com a consellers nacionals dels seus respectius partits, CDC i ERC. Ho han anunciat tots dos en saber-se que les dues iniciatives impulsades per ells, com a representants de la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència, han estat aturades per la mesa del Parlament. Ni ERC ni CiU ho han impedit.

Per Lópex Tena, la dimissió és una “decisió personal” presa perquè creu que els partits han posat la seva posició política per davant de la voluntat popular, una actitud que considera que és “contrària a la democràcia”. Ha afegit que la mesa ha pres una “decisió política” i ha avançat que en els pròxims dies tant ell com Bertran hi donaran una “resposta política”.

Per la seva banda Uriel Bertran, com a diputat d'ERC, és membre natural del Consell Nacional d'aquesta formació. Tot i així, ha assegurat a aquest diari que "aquesta tarda enviarà una carta de dimissió com a conseller a Joan Puigcercós", president del partit.

"El que han fet és un acte de covardia, després de la manifestació de dissabte. Aquesta és la seva resposta unitària. Ja la tenim aquí. Està clar que el sistema democràtic està podrit", ha lamentat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta és una acció que els honora. Segur que si encapçalessin una candidatura unitària de l'independentisme recullirien molts vots. El treball quee stan fent és impagable. Mereixen que els hi fem confiança.
Amb tot, remarcar que els partits actuals són covards i estan podrits. Cal regeneració ja!