lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 de juliol, 2010

Òmnium Cultural valora «el primer pas» fet al Parlament però recorda que «encara queda feina a fer»

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha valorat ”el primer pas» fet pels partits polítics aquest divendres al Parlament per l'Estatut, tot i que ha recordat que «encara queda feina a fer i hi ha més coses per demanar». En aquest sentit considera que l'acord no és suficient, ja que «la societat civil sempre vol més del que donen els polítics», però «és un primer pas important».

«Aquest és un mínim a partir del qual seguirem treballant», ha remarcat. D'altra banda, Casals ha lamentat que a les institucions espanyoles «els costa ser sensibles a les demandes dels catalans», tot i que 'l'esperança no la perdem mai, sinó no estaríem treballant'.

La presidenta d'Òmnium ha lamentat que la resposta de les institucions espanyoles és «dura», a la vegada que «els costa sentir i escoltar». Per això demana als partits polítics que «insisteixin». Quant a l'acord de divendres ha apuntat que 'no satisfà totes les demandes expressades el dia 10', de manera que 'els polítics han d'estar molt atents per poder avançar'.