lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 de novembre, 2011

Alfred Bosch:«Quan escolto pacte fiscal amb el PP m'agafa de tot»

El líder independentista qüestiona el pacte fiscal que proposa CiU amb uns populars de "majoria absoluta, absolutíssima o absolutista" El comandant en cap de la Triple Aliança Independentista articulada per ERC-Rcat-CatSí, Alfred Bosch, ha fet campanya durant tot el dissabte en territori de conquesta, Girona, on se suposa que han recuperar el diputat que, llevat del CIS, tothom dóna per perdut.

"Quina mena de pacte podem esperar davant d'una majoria absoluta o absolutista del PP? Què no se n'adonen?", s'ha preguntat el candidat independentista. "Que no ens prenguin per imbècils!", ha clamat, i només ha defensat la fórmula "concert econòmic que impliqui la sobirania fiscal". Una proposta que, a hores d'ara, el líder de la coalició independentista sospita que no té cap mena de futur.

En aquest sentit, Bosch ha assegurat que anirà a Madrid com una "veu alta i clara" que "a Madrid no ens faran passar bous per bèstia grossa! Serà impossible que ens estafin perquè no anirem a fer negoci!", ha sentenciat, amb una intensitat pròpia d'un dissabte de Barraques a Girona.

Cap comentari: