lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de juny, 2013

Dyango desencadenat

A 13TV es fan creus que el cantant, que ha defensat la independència, actuï al Concert per la Llibertat del Camp Nou el 29 de juny



Ja era conegut que Dyango forma part del cartell del Concert per la Llibertat que organitzat per Òmnium Cultural se celebrarà al Camp Nou el 29 de juny, una participació que s'interpreta com un gest de complicitat amb el procés sobiranista català. Però a la cadena ultracatòlica no s'ho acabaven de creure i pedr això mateix l'han convidat a l'espai Más claro el agua d'aquest migdia.

En aquest programa, l'intèrpret de cançons prou conegudes com 'La mare' ha hagut de respondre a l'interrogatori d'Isabel Duran, conductora del programa, i no ha tingut dubtes de donar el seu suport al procés català: "Espero que això que estem intentant –en al·lusió a la independència de Catalunya– poguem aconseguir-ho.

Tot i evitar pronunciar la paraula 'independència', Dyango ha deixat clara la seva postura, tot recordant que quan era petit no podia estudiar en català i que ara veu amb un "altre prisma Espanya". Els assistents al programa s'han fet creus del posicionament polític del cantant i han fet relluir que una de les interpretacions que ha fet Dyango -entre els centenars que ha fet durant la seva carrera- ha estat la de la cançó 'Suspiros de España'.