lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de setembre, 2007

Ui, ui, ui ... això petarà !!!

Unió replica que Duran Lleida serà candidat amb CDC o sense. Dirigents democristians creuen que alguns convergents també intenten acabar amb Artur Mas.

La tensió entre Unió i Convergència creix a passos de gegant, sense que ni els uns ni els altres tinguin clar, segons sembla, on està situada la línia vermella a partir de la qual ja no hi haurà marxa enrere. En resposta als dirigents de Convergència que consideren que el democristià Josep Antoni Duran Lleida està cremat com a candidat de CiU al Congrés, fonts de la direcció d'Unió van assegurar ahir a EL PERIÓDICO que el seu líder serà cap de cartell electoral passi el que passi: o amb CiU, o amb Unió en solitari.

Aquesta última possibilitat enfrontaria a les urnes, per primera vegada en tres dècades, els socis de l'aliança fundada en plena transició per Jordi Pujol i Miquel Coll Alentorn. Això, òbviament, comportaria la ruptura de la federació nacionalista. Les dues parts diuen que no volen la ruptura, però els seus moviments s'entesten a traçar un perillós camí cap a la línia vermella.

http://www.elperiodico.com