lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 d’octubre, 2007

Lo 'nen' se fa puesto !!!

Artur Mas proposa Oriol Pujol com a portaveu al Parlament en substitució de Felip Puig, que ocuparà un càrrec a l'aparell de CDC També preveu informar sobre el projecte de refundació del catalanisme que ha de presentar públicament en una conferència, el 20 de novembre que ve.

El nomenament del fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol obligarà Felip Puig, l'actual portaveu del grup, a deixar el seu càrrec i a assumir responsabilitats dins de la maquinària de CDC.

A més, el fet que Oriol Pujol, sotsdirector de campanya de Convergència i Unió per a les eleccions generals, sigui nomenat portaveu del partit podria provocar que el segon lloc en les llistes fos ocupat per Pere Macias, en l'actualitat senador de la coalició nacionalista a Madrid.

El portaveu de la Plataforma Desfederem-nos, Lluís Rovira, que proposa el divorci amb Unió, ha fet una intervenció en el consell nacional de CDC, on ha criticat la resolució de la crisi entre ambdós partits. Rovira ha denunciat que, en la seva opinió, "Duran hagués fet el mateix soroll que Mas" encara que aquest no hagués apostat per la refundació del catalanisme", segons fonts que estaven presents, en al·lusió a què el líder d'Unió hagués buscat una altra excusa. El conseller nacional també ha denunciat que Duran ha provocat "una crisi mediàtica" i que "explota els mitjans" en benefici propi en comptes d'intentar reconduir la crisi en el si de la federació i, finalment, s'ha preguntat si "algú té dubte que qualsevol d'aquest consell nacional no trauria el mateix resultat en comptes de Duran" si el líder d'Unió no encapçalés la llista de CiU a les properes eleccions generals. Aquesta intervenció ha estat àmpliament aplaudida per la majoria de membres del consell nacional.