lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 d’octubre, 2007

Un diputat del PP insulta greument als catalans al Congrés espanyol

'Aneu-vos-en d'una puta vegada. Si a Espanya no li importeu gens'. El diputat del PP José Madero va guanyar el seu minut de fama increpant així als seus bons amics nacionalistes catalans, que van optar per no respondre a les seves provocacions, mentre es debatia una modificació de la Llei de l'Esport per a permetre que seleccions esportives autonòmiques competeixin en convocatòries oficials internacionals. L'hemicicle estava semibuit amb la bancada popular i socialista absent. Els catalans van ignorar a Madero, que insistia: 'aneu-vos-es d'una puta vegada. Cuenca està jodida per la vostra culpa'.

José Madero Jarabo com a parlamentari s'hauria de caracteritzar per ser un home educat, tenir bones maneres i que fos un home de profunditat en les seves argumentacions...

Però no és així. El parlamentari del Partit Popular, com bon espanyol de dretes que és, el van conduir el passat 19 de setembre quan en el Congrés es va dirigir als diputats de diversos grups catalans amb aquests termes: 'Aneu-vos-en d'una puta vegada. Si a Espanya no li importeu gens'; 'aneu-vos-en d'una puta vegada. Cuenca està fotuda per la vostra culpa'.

Aquestes declaracions van anar acompanyades de gestos amenaçadors, despectius, agressius i violents del diputat de Cuenca. De totes maneres, la reflexió a fer-ne és fàcil. Aquest tipus de personatges de l'ultradreta, ancorats en aquesta ideologia rància, casposa, predemocrática, nostàlgica de la dictadura franquista, van propagant una catalanofòbia constant per Espanya.