lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de novembre, 2007

Més del 80% dels militants d'ERC a l'Ebre donen suport a les candidatures dels representants territorials pel Congrés i Senat

El Congrés Regional que la Federació de l'Ebre d'ERC que ha celebrat aquest dissabte al Perelló ha ratificat la presentació a les llistes electorals de la formació al Congrés dels Diputats dels alcaldes de l'Aldea, Daniel Andreu, amb un 88,2% dels vots favorables, i l'alcaldessa de la Fatarella, Carme Pelejà, amb un 83,5%.

La presència de l'actual alcalde de Flix, Pere Muñoz, a les llistes de l'Entesa (ERC, PSC, ICV-EUiA) per al Senat ha superat el 95% de vots favorables. La federació de l'Ebre ha acordat amb la del Camp de Tarragona tenir dos dels sis representants de la demarcació, renunciant al primer lloc de la llista.

S'ha quedat, però, amb l'únic representant republicà al Senat per la circumscripció, l'únic que tindria opcions reals de sortir elegit. El congrés també ha servit per anunciar que la federació d'ERC a l'Ebre ha superat per primer cop el miler d'inscrits al partit, entre militants, simpatitzants i amics.