lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de gener, 2008

L'autovia de l'interior i la descontaminació del pantà de Flix es podrien agilitzar amb només un 3,5% del dèficit fiscal català

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, va plantejar ahir en el marc d'una conferència a la Cambra de Comerç de Tortosa la necessitat que té Catalunya d'aconseguir un nou acord de finançament. En la conferència de Tortosa, el conseller va assegurar que amb només un 3,5% del dèficit fiscal català del 2005, les Terres de l'Ebre tindrien una inversió afegida de 671 MEUR.

Amb aquests diners, es podrien encarrilar obres com l'autovia de l'interior (435 MEUR), la variant de la N-340 a l'Aldea, o la descontaminació de l'embassament de Flix, així com els condicionaments entre Aragó i l'Eix de l'Ebre, tant per Horta de Sant Joan com per la variant de Batea, la renovació de la línia ferroviària entre Reus i Móra, o els apartadors ferroviaris a l'Aldea. Bloc de Pere Muñoz: "PUIGCERCÓS: PER UN TRACTE FISCAL JUST" (Conferència de Joan Puigcercós a la Cambra de Comerç de Tortosa).

Gencat.cat-Sala de Premsa: El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència "Nous reptes per fer funcionar Catalunya" a Tortosa.

Text de la conferència del conseller Joan Puigcercós a Tortosa (.doc)

Presentació amb gràfics de la conferència a Tortosa (.ppt)