lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de març, 2008

A la Ferrusola li molesta “molt” que un “andalús” de “nom castellà” presideixi la Generalitat

La dona de l’expresident Jordi Pujol ha afirmat que li molesta i “molt” que presideixi el Govern “un andalús que té un nom en castellà”. L’exprimera dama catalana ha assegurat que Montilla hauria de fer-se dir Josep i “a més, penso que el cap del Govern ha de parlar bé el català”.

“Tenim un Govern que no té política d’immigració, ni d’integració dels immigrants. El que veig és alguna cosa molt greu. Aquesta immigració és molt diferent a la de fa uns anys”, ha comentat Ferrusola que no ha criticat les altres línies polítiques del tripartit. Ferrusola lloa Artur Mas, però no defensa de la mateixa manera Duran i Lleida. Vés per on !!!

Pujol desautoritza la seva dona sobre Montilla

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, s'ha desmarcat de les declaracions de la seva esposa, Marta Ferrusola, sobre el president Montilla. En una breu declaració, Pujol afirma que "si em pregunta el què en penso li diré que jo m’he expressat molts cops sobre això, i sempre en termes ben diferents d’aquests. Sempre he dit que és un fet que parla positivament de Catalunya i del President Montilla". "De Catalunya -afegeix- perquè és una prova de la seva actitud integradora, de la seva opció per una bona convivència i del bon funcionament de l’ascensor social. I del President Montilla perquè la seva biografia és una important contribució a aquestes característiques positives de la nostra societat".