lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de juliol, 2008

Sánchez-Camacho vs Nebrera: això no s'acaba aquí !!!

Sánchez-Camacho 070708 CATr La nova presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat Montserrat Nebrera per la seva falta de "coherència" en demanar autonomia per al partit i, alhora, considera només vàlid com a interlocutor el president popular, Mariano Rajoy.

Camacho, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que si algú creu en la independència del PP català no necessitaria parlar amb Rajoy: "Cal ser coherent amb els pensaments, i en aquest sentit no ho està sent".

En la clausura del Congrés del PP de Catalunya, Nebrera va anunciar que demanaria entrevistar-se amb el líder popular estatal. "Treballo per un projecte comú, i no treballo per projecte personals", ha replicat Camacho, que també ha subratllat que el seu objectiu és crear un partit "fort i unit".

Camacho ha explicat que aquest serà el seu missatge i ha afegit: "Qui vulgui venir bé, i qui no vulgui venir és que no deu voler estar en un projecte comú". Nebrera 070708 RAC1

Montserrat Nebrera, la diputada crítica del PP (43% dels vots), ha assegurat aquest dilluns, després d'haver sol·licitat reunir-se amb Rajoy per demanar-li explicacions sobre el per què de la candidatura unitària, que treballarà per tal que “existeixi la unitat”. Nebrera ha manifestat sentir-se “eufòrica” pel resultat, que li va donar un 43% de suports, i ha demanat al president popular “comprensió”.

La popular ha dit voler que Rajoy “m’expliqués la situació que l’ha dut a presentar la candidatura de Camacho, ara que és molt més fàcil explicar la foto”. Preguntada per si exigirà quotes de poder en base als suports obtinguts, Nebrera ha estat molt clara: no. “Hem demostrat a tothom que les cadires no ens importen. Voldria dir el nom de Joan Garriga (membre de la candidatura que va rebutjar la vicesecretaria oferta per Camacho), com a protagonista d’aquest congrés dient “no” a coses a les quals molta gent mai diria que no”.

Nebrera ha assegurat que no va en contra de Sánchez Camacho, sinó a favor de la democràcia interna del PP: “El que he fet no era per personalisme sinó per treure el partit polític d’una situació de menysteniment”, ja que, opina, “Sánchez Camacho ha estat posada per algú de fora del partit” i ha qualificat aquesta situació de “complicada per a la pròpia presidenta”.