lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 d’agost, 2008

Un alcalde del PSOE el tracta de "fill de puta"

L'alcalde de Mérida, Ángel Calle, del PSOE, ha tractat de "fill de puta" el regidor de Torredembarra d'ICV, Lluís Suñer, després de la polèmica sobre la adopció de nens extremenys, com recorda l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Puig en el seu bloc i han recollit també altres mitjans de comunicació com ABC o 20 minutos. Puig intervé ara en la polèmica i li demana a l'alcalde "a que esperes a disculpar-te per haver insultat a la mare de Lluís Suñé i amb ella a totes les mares de Catalunya".

Blog de Joan Puig: Ens roben, ens diuen “hijos de puta” i tenim que estar callats? Jo no..... “Els agradi o no, la nostra solidaritat els ha permès superar-nos en qualitat de vida, és de mal-nascuts no reconeix-ho”

L’alcalde de Mérida, Ángel Calle ha tractat de “hijo de puta” al regidor de Torredembarra Lluís Suñé per haver penjat en el seu bloc un foto- muntatge irònic sobre l’espoli fiscal que pateix la nostra nació i tots els PPCC. Deixant de costat que el regidor d’IC va fer-se ressò d’una imatge realitzada per una altre web, ell ha estat víctima d’una campanya fora de lloc, matussera, amenaçadora contra la seva persona, i deixa en evidencia una clara manca de gratitud de les autoritats extremenyes cap a l’excessiva solidaritat catalana.

Com ha dit aquesta setmana el President Montilla, l’espoli fiscal que pateix Catalunya, és tant excessiu que permet que els ciutadans de la Rioja i Extremadura rebin més euros d’inversió sanitària que els ciutadans catalans. En lloc d’agrair-nos la nostra solidaritat de tots aquests anys, com fa qualsevol fill de veí, ells no, encara en volen més i a sobre ens insulten.

Alcalde de la bonica ciutat de Mérida, Sr. Ángel Calle: A que esperes a disculpar-te per haver insultat a la mare de Lluís Suñé i amb ella a totes a les mares de Catalunya.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els insults, amenaçes publiques, acusacions falaçes. . .que es poden lleguir a la prensa d'arreu l'estat en contre d'aquesta ironia d'En Lluis, fetes be per politics, periodistes o personatges publics de certa relevancia posen de manifest el nivell d'agressivitat, rancunia i odi contra tot allo que es catala tant i tant arraigat en el dia a dia d'aquesta gent espanyola. Continuament desde molts racons espanyols, en veu de grans personalitats, fins i tot de representants politics electes hem hagut d'escoltar insults injustificats, de presenciar actuacions populistas encontre nosaltres del tot humil.liants, de veure com utilitzaven la cuestio catalana per fer mofa i treure'n rentavilitat politica sense que ningu s'escandalitzes a Espanya, ni en fes el mes minim comentari de protesta. Ningu ha posat el crit en el cel, mai. Ara Espanya s'ha aixecat convulçionada. Una ola d'indignacio recorre tots els seus racons. Quina falacia, NENS NUTS, PORNOGRAFIA INFANTIL, ELS CATALANS, ELS CATALANS. . . I jo dic: Molt be, Lluis, molt i molt ben fet company. Prou de mirar cap a un altre lloc cada cop que ens insultan, que s'en riuen de nosaltres. Prou d'aquest broquil sumis i catet que ens ha caracteritzat fins ara. Plantem cara. Presentem batalla. Contestem en masa, ben alt, cada cop que un espanyol provi de sodomitzar o ridiculitzar la nostre identitat. Deixem-lis ben clar que no ens estarem calladets, que a cada cop muntarem una de ben grossa. Potser si s'hi topen amb una resposta contundent, si davant les seves agressions els hi responem amb mes agressions acavaran per ficar-s'hi la llengua al cul. El que ja tenim clar es que callar no serveix de res. I el que no podem continuar permitint es que insultar, injuriar o ridiculitzar Catalunya i els catalans continuii sortin completament gratis. Comentari realitzat per : L'emigrant

Anònim ha dit...

Què se'n pot esperar dels ultranacionalistes imperialistes espanyols, Si no hi ha res que s'assembli a un espanyol de dretes que un d'esquerres. Amb això està tot dit.

Anònim ha dit...

És el mateix de sempre: a nosaltres es poden insultar i cagar-se sobre nostre si volen. Però quan un català diu alguna cosa que surt de to, ràpidament a disculpar-se. A veure si ens autodeterminem d'una punyetera vegada i s'acaba el problema, collons.

Anònim ha dit...

Felicitats Lluís Suñer, has dit el que molts pensem. Després d'això em passo a ICV, els xoriços desagraïts espanyols cada dia em donen més fàstic!

Anònim ha dit...

Esta vist que els unics que poden insultar impunemet, son els espanyols, tots els altres, vascos, catalans,gallecs, hem de callar i tragar. Donçs diem NO, d'una vegada, ajuntem-nos i demanem L'INDEPENDENCIA.

Anònim ha dit...

Heu vist les autovies de 3 carrils per cada sentit de circulació (amb pocs cotxes i menys camions) i les carreteres magnífiques (i buides) per anar pels llocs despoblats de la meseta i resta del regne unint llocs de poca activitat entre si i amb Madrid?