lo carrer del riu

01 d’octubre, 2008

Shakhtar Donetsk 1 - Barça 2

Puyal 011008 Com a Montjuïc, en l'últim minut, i amb Leo Messi com a bigolejador, el Barça ha capgirat la situació a Donetsk i ha derrotat el Xakhtar (2-1), un partit que anava perdent al minut 87. Messi ha resolt la papereta. Ha empatat al minut 87 en una acció en què els ucraïnesos esperaven una devolució d'una sacada de banda per part del Barça, però en què el meta Piatov ha regalat el gol a l'argentí. L'1-2 ha estat una acció típica de Leo, picant la pilota per sobre del meta en una jugada de qualitat quan el partit ja agonitzava. A pesar de la victòria, que li obre les portes a la primera posició del grup, el Barça ha tornat a oferir una imatge de dubtes. S'ha equivocat Guardiola amb el plantejament tàctic i l'equip ha tornat a pagar la falta de solvència defensiva per a no complicar-se el partit. Sort per al Barça que han aparegut en els minuts finals Bojan Krkic i Leo Messi per a revolucionar el partit, però sobretot per a sumar una important victòria en un camp on no havia guanyat en les dues trobades disputats fins avui.

FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit.