lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de novembre, 2008

"Hemos salido del rincón de la historia para participar legalmente en la cumbre" Digues que si !!!

Pa Chula yo!!! La vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat després de la reunió del consell de ministres d'aquest divendres que "Espanya ha sortit del racó de la història per participar des de la legalitat" en una cimera internacional amb les grans potències mundials. D'aquesta manera, De la Vega ha destacat de nou la participació de José Luis Rodríguez Zapatero a la cimera del G-20. Zapatero "demostrarà que estem en condicions de compartir el lideratge" de les nacions disposades a aportar solucions globals per als problemes globals.

Hi hauràn hòsties !!! El discurs patriòtic de la vicepresidenta primera del govern espanyol ha arribat després que aquest mateix divendres s'hagi fet públic que el repartiment de cadires per a la cimera del G-20 a Washington continua.

Després que la setmana passada la presidència francesa de la Unió Europea atorgués una plaça comunitària a Espanya perquè pugui ser a la reunió tot i no haver estat convidada pels Estats Units, ha arribat el desdoblament. Com que cada plaça per a cada país participant inclou, en realitat, quatre seients, Espanya n'ha de posar un a disposició de la República Txeca, proper país a tenir la presidència de torn de la Unió Europea.

Segons ha admès De la Vega aquesta invitació es va pactar en l'àmbit europeu. De la mateixa manera, França ha convidat Holanda, que també reclamava ser a la cimera i que, malgrat ser la 17a economia del món, puja en el rànquing com a potència financera.