lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de novembre, 2008

ICV es manifestarà contra la LEC el 30 de novembre

L'Assemblea Nacional d'ICV fa una "crida a participar a les mobilitzacions" en contra de la llei d'educació de Catalunya (LEC) del govern català convocades pel pròxim 30 de novembre per les organitzacions signants del Pacte Nacional per l'Educació. Estan previstes manifestacions de CCOO i UGT, entre altres organitzacions.

En una resolució, que es votarà aquest diumenge, Iniciativa critica que el govern "no ha entès la necessitat d'assegurar el consens educatiu i social a la Llei d'educació". Així mateix, ha acusat l'executiu d'haver primat "l'acord polític amb CiU abans que l'acord social".

En el text, ICV recorda que dotze dels vint signants del Pacte Nacional d'Educació, entre els quals hi ha organitzacions sindicals, de pares i mares i de professorat, entre d'altres, participaran en aquesta concentració perquè consideren que l'actual redactat de la llei no s'ajusta al Pacte Nacional d'Educació.

En participar en les mobilitzacions al costat d'aquestes entitats, ICV marca un perfil propi sobre l'actual llei d'educació impulsada pel conseller Ernest Maragall.