lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de novembre, 2008

ICV no descarta quedar-se a l'oposició en la propera legislatura

La direcció d'ICV ha pactat una esmena a la ponència política en què subratlla que l'únic pacte possible que contempla a Catalunya és amb el PSC i ERC, però que aquest acord "no és una obligació", ja que "podem estar en l'oposició o donant suport des del Parlament", afegeix. Així doncs, en la ponència política que s'aprovarà en la IX assemblea, Iniciativa remarca que el seu deure és "barrar el pas a la dreta i centrar els esforços a aconseguir majories d'esquerres i amb programes d'esquerres".

"Arribar a pactes amb les altres forces d'esquerres no és una obligació en ella mateixa per a ICV. Podem estar en l'oposició o donant suport des del Parlament", afegeix el text pactat amb l'agrupació de Mataró (Maresme), que va fer seves les propostes de l'exconseller Salvador Milà.

"Les aliances de govern d'ICV tenen com a principal prioritat els acords programàtics (...) L'actual sistema de partits a Catalunya està format per sis forces, i només amb PSC i ERC, i no sense dificultats, és possible plantejar-se aliances a nivell nacional", diu el text.

VilaWeb/ElPunt: L'assemblea d'ICV aprova amb crítiques la gestió de Saura

1 comentari:

Anònim ha dit...

es on millor astaran..