lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de novembre, 2008

Maleni assegura que Catalunya serà, amb 3.300 milions, la que rebrà més diners en infraestructures el 2009. Ai, que em pixo !!!

La Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha assegurat aquest dissabte que Catalunya serà aquest 2009 la comunitat amb més inversió en infraestructures gràcies al 3.300 milions d'euros que hi destinarà el Ministeri de Foment. "Això situa la inversió a Catalunya més de mig punt per sobre del pes del PIB establert a la disposició addicional tercera de l'Estatut", ha puntualitzat Álvarez durant la cloenda de la 13a Trobada d'Economia que s'ha celebrat a S'Agaró.

Álvarez ha assegurat que el pla d'Infraestructures de Rodalies de Barcelona ja està enllestit i que "pròximament el portarem al consell de ministres". Segons la ministra, el pla "preveu un seguit d'actuacions com modernitzar les infraestructures i les estacions, augmentar la capacitat de la xarxa, construir nous intercanviadors i ampliar l'extensió de la xarxa", ha enumerat Álvarez, que ha finalitzat parlant del transport aeri i de la importància creixent de l'aeroport del Prat. "Amb la nova T-Sud hem transformat el Prat i tindrem aeroport fins al 2025", ha afirmat.