lo carrer del riu

07 de març, 2009

Barça 2 - Athlètic 0. il Madrit ha ampatat!!*!!

Puyal 070309

Jornada rodona. El Barça ha recuperat la frescor i el bon joc de fa unes jornades i ha guanyat 2 a 0 un Athlètic Club de Bilbao que ha notat l'esforç de dimecres passat a la Copa. A la primera meitat, Yeste ha pogut posar els visitants per davant en el marcador, però ha xutat fora quan era tot sol davant de Valdés. En la jugada posterior, Busquets ha anotat el primer gol del Barça després de rematar una falta servida per Xavi al minut 18. A la mitja hora de joc, Iniesta, un dels més destacats, ha caigut dins l'àrea i Undiano Mallenco ha xiulat penal. Messi ha estat l'encarregat de transformar-lo i ampliar la diferència abans del descans. Després del descans, el Barça ho ha provat de totes les maneres possibles, però Gorka i els pals han impedit la golejada. Mentrestant, al Santiago Bernabéu, el Madrid empatava a 1. S'ha avançat l'Atlètic de Madrid amb un gol de Forlán, però Huntelaar, en fora de joc, ha igualat en la segona meitat. Després del gol del Madrid, els matalassers han gaudit d'ocasions per guanyar, però no han estat encertats. FOTOGALERIA SPORT: les millors imatges del partit