lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 d’abril, 2009

Camats considera que l'actual projecte de llei d'educació vulnera el Pacte d'Entesa

La portaveu d'Iniciativa, Dolors Camats, ha reiterat l'oposició del grup a l'actual projecte de llei d'educació (LEC), que considera que vulnera el Pacte d'Entesa. Segons Camats, el govern tenia l'encàrrec de fer una llei que recollís el Pacte Nacional per l'Educació i que establís que l'educació és un servei públic, però pensa que no ho ha fet atès el contingut de l'actual projecte de llei. Camats ho ha dit després de reunir-se amb entitats educatives.

Durant la reunió, a la qual han assistit representants de CCOO, UGT, FAPAC, FAPAES, AJEC i la Federació de moviments de renovació pedagògica, Camats els ha explicat el resultat del debat sobre la llei d'Educació i també com han quedat les esmenes que la seva formació va presentar en nom de les entitats.

Camats ha confirmat la intenció del grup parlamentari de mantenir les esmenes 'vives' fins a l'aprovació definitiva de la llei en tots aquells aspectes en què discrepen del text actual. 'I no descartem fins al darrer moment que hi hagi possibilitat que alguns aspectes es modifiquin', ha assegurat. Respecte a la possibilitat de futures mobilitzacions en contra de la LEC, Camats ha dit que des d'ICV valorarien les possibles actuacions que es convoquessin al respecte, però ha negat cap mobilització conjunta d'aquest caire ara per ara.

eldebat.cat: Camats considera que l'actual redactat de la Llei d'Educació vulnera el Pacte d'Entesa

directe.cat: ICV no votarà la LEC si es destinen recursos públics a 'escoles' 'pijas de l'Opus'