lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de juny, 2009

Jordi Miralles diu en el Consell Nacional d'EUiA que el tripartit "dóna ales" a CiU

El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha manifestat que el govern "dóna ales" a les polítiques de CiU. Ha dit que aprovar "polítiques que afavoreixen els interessos del que representa CiU té costos cap als sectors més populars" i per tant ho ha considerat com "un error" que "desmotiva l'electorat d'esquerres".

En aquest sentit, ha considerat que és "un error profund donar-li ales a aquells que podrien coronar una majoria política".

Miralles ha explicat que "mirar cap a CiU és un error" i ha considerat que ERC i el PSC li han obert "nous espais polítics, nous espais socils i més presència comunicativa" a CiU. Considera que és per aquest motiu que "una part de l'electorat d'esquerres s'ha quedat a casa i l'electorat de dretes ha anat a votar".

Mialles ha exposat que durant el Consell Nacional d'EUiA que s'ha fet al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona s'ha posat de relleu durant l'anàlisi dels resultats de les eleccions europees que "preocupa molt l'avenç de la dreta" perquè "la crisi continua però la sortida la liderarà la dreta i això tindrà conseqüències".