lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de setembre, 2009

Les associacions de pares veuen la digitalització de les aules amb bons ulls i amb alguns dubtes

Les famílies ja han opinat sobre la introducció d'ordinadors portàtils a les aules. En concret, les associacions parentals del Principat de Catalunya són favorables a canviar els llibres de text pels ordinadors portàtils, però tenen dubtes sobre com es farà, a la pràctica, el canvi. Per això demanen la formació idònia dels professors i prou continguts digitals, sobretot perquè els sembla difícil de trobar continguts digitals al mercat.

Les famílies hauran de pagar la meitat del preu de l'ordinador, 150 euros, una suma que les associacions parentals s'haurien estimat més d'estalviar-se. De totes maneres, els alumnes amb menys recursos no hauran de pagar res. Sigui com sigui, el pla de digitalitzar les aules es portarà a terme en dues fases.

Aquest curs 33.000 alumnes de primària i secundària del Principat faran servir ordinadors portàtils a l'aula i podran treballar-hi a casa, amb l'aplicació d'un sistema per a vigilar l'ús que en fan. Avui: Gabilondo demana a la Generalitat que garanteixi prou beques perquè cap nen es quedi sense ordinador

Jordi Palmer: I ara 150 euros per l’ordinador (Avui)