lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 d’octubre, 2009

Carod demana "calma" en relació a la seva exclusió de les llistes electorals d'ERC

Josep-Lluís Carod-Rovira demana "calma" i una "mirada reposada" en relació al clima que s'ha generat dins el partit per la decisió del president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, d'excloure'l de les llistes electorals del 2010 en un article que ha publicat aquest dijous en el seu bloc. El dirigent republicà demana afrontar la situació amb una perspectiva més a llarg termini on, més enllà de les situacions personals, situa l’independentisme "cada vegada més" com "el punt de confluència de diverses tendències polítiques, de diversos projectes individuals i col·lectius".

Carod-Rovira fa referència implícita a la situació que l'afecta en aquest moments amb una apel·lació a tenir una mirada llarga davant de la política, més enllà de les "turbulències del moment", que no s'han de "sobredimensionar". El dirigent d'ERC i vicepresident del govern de la Generalitat demana mirar amb "calma" els "esdeveniments polítics puntuals".

Després d'afirmar que l'independentisme és un moviment amb "diversos projectes individuals i col·lectius" que va més enllà d'ERC, Carod assenyala el paper de la societat civil, que representa una "empenta imprescindible" en aquest camí, més enllà de l’estructura de partits.

Bloc de Carod-Rovira: Responsabilitat i sentit de país