lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 d’octubre, 2009

Joan Puigcercós: "Abans que ser president de la Generalitat, voldria que Catalunya fos independent"

El president d'ERC, Joan Puigcercós, serà proclamat oficialment candidat d'Esquerra a la presidència de la Generalitat aquest cap de setmana durant el consell nacional que se celebra a Núria. En una entrevista a TV3, el líder d'ERC ha assegurat que "abans de ser president de la Generalitat, voldria que Catalunya fos independent"

Per celebrar el nomenament oficial com a cap de llista a les pròximes eleccions catalanes, Puigcercós pujarà aquest diumenge al Puigmal. Pel president d'ERC, aquesta excursió al cim més alt de la Vall de Núria és una manera simbòlica de transmetre l'esforç que representa per a qualsevol persona aconseguir un objectiu. Per Puigcercós, fer el cim significa aconseguir la llibertat, és a dir, assolir la independència de Catalunya.

El líder d'ERC ha tret importància a la presència de Joan Laporta aquest dijous en l'acte d'homenatge al president Lluís Companys, i ha recordat que cada any Esquerra convida alguna personalitat a pujar a Montjuïc en la marxa de torxes. També ha assegurat que no li consta que Laporta vulgui renunciar abans d'hora a deixar la presidència del Barça per començar una carrera política.

Sobre el cas Millet i els diners rebuts per la Fundació Trias Fargas, vinculada a CiU, Puigcercós ha assegurat que "s'ha d'acabar amb les donacions anònimes a les fundacions".

Puigcercós també ha tornat a parlar de Josep-Lluís Carod-Rovira, de qui ha dit que compta per al futur d'ERC. VilaWeb: Esquerra solemnitza a Núria la candidatura de Puigcercós