lo carrer del riu

lo carrer del riu

31 de desembre, 2009

Carretero augura un 2010 "clau" per a la independència de Catalunya

El líder de Reagrupament i exmembre d'ERC, Joan Carretero, ha augurat aquest dijous que l'any vinent serà "clau" per a la independència i la llibertat de Catalunya, un pronòstic similar al llançat aques dimecres pel líder d'ERC, Joan Puigcercós, que ha vaticinat que l'any que ve es posarà rumb a la independència.

"Les eleccions del 2010 seran un partit amistós més, com els de la selecció catalana, però si voleu, serà un partit decisiu, en què podrem decidir ser lliures; vosaltres teniu la paraula", ha afirmat en la felicitació de cap d'any dirigida als seus simpatitzants.

En l'esmentat missatge, publicat en el portal d'internet de la formació, Carretero ha desitjat que el nou any sigui millor que el 2009, per poder aconseguir el "somni d'un Estat lliure, pròsper i del benestar" per a tots els catalans.

Reagrupament estudia obrir les seves primàries als simpatitzants

L'associació independentista Reagrupament.cat, liderada per l'exconseller i exmilitant d'ERC, Joan Carretero, estudia obrir l'elecció dels seus candidats a les quatre circumscripcions catalanes per a les pròximes autonòmiques, no només als seus associats sinó també a simpatitzants.

Segons ha explicat la portaveu de la plataforma independentista, Rut Carandell, l’associació està estudiant la possibilitat d’una fórmula "a l'americana", és a dir, com les que es duen a terme per designar els candidats a les eleccions presidencials als Estats Units.