lo carrer del riu

23 de gener, 2010

Valladolid 0 - Barça 3

Puyal 230110

El Barça de Pep Guardiola ha tornat a fer un rècord. Ha aconseguit véncer el Valladolid per golejada (0-3) i convertir-se per primer cop a la seva història en campió invicte de la primera volta de la Lliga. Xavi, Alves i Messi han fet els gols que han portat als blaugranes ha obtenir aquesta nova fita, només aconseguida fins ara per quatre equips: l'Athletic, l'Espanyol, el Reial Madrid i la Real Sociedad. Tot i uns primers moments en què els de Valladolid han deixat clara la seva presència al camp, els blaugranes de seguida han agafat les regnes del joc i de seguida s'han avançat al marcador, que s'ha obert amb el gol de Xavi, al minut 24, i Alves, pocs minuts després, ja ha deixat sentenciat el partit. El gol de Messi ha arribat més tard i ha acabat d'enfonsar els locals. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit