lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de març, 2010

L'arquebisbe de Sevilla dispensa del dejuni i l'abstinència durant la quaresma. AMEN!!!

"CONSCIENT DE LA DIFICULTAT" L'arquebisbe de Sevilla, Juan José Asenjo, ha firmat un decret pel qual dispensa per aquest any del compliment del dejuni i l'abstinència el Divendres Sant.

El prelat ha pres aquesta decisió "conscient de la dificultat que la manera de celebrar la Setmana Santa en la nostra terra implica per a molts fidels a l'hora de complir els preceptes del dejuni i l'abstinència", ha informat l'Arxidiòcesi de Sevilla en un comunicat.

"Tenint en compte les circumstàncies que concorren, la pràctica d'anys passats i d'altres diòcesis del nostre entorn, dispenso d'aquest compliment al territori de l'Arxidiòcesi de Sevilla per aquest any", ha dit l'arquebisbe de Sevilla. No obstant, ha exhortat tots els fidels que mantinguin, si és possible sense "greu incomoditat", el dejuni i l'abstinència tradicionals d'aquesta data i, si no els és possible, que facin alguna obra de caritat amb els pobres o qualsevol altra obra de penitència. Avui: Benet XVI concedeix el títol d'Arquebisbe 'ad personam' a Joan-Enric Vives, Bisbe d'Urgell

Pepe Rodríguez: EL VATICANO PREMIA EL ENCUBRIMIENTO DE DELITOS SEXUALES

Té la mà Maria: ESGLÉSIA CATÓLICA LA PEDÒFILA