lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de maig, 2010

La USAP tornarà a disputar la final del campionat francès de Rugbi

L'equip nordcatalà, actual campió, repetirà la final de l'any passat contra el Clermont La USAP de Perpinyà, actual campió de la lliga francesa, tornarà a disputar la final contra l'ASM Clermont d'Alvèrnia, a qui va guanyar el campionat l'any passat per un clar 22-13 al Stade de France de Saint-Denis (París). Enguany l'equip català intentarà revalidar el títol al mateix estadi parisenc el 29 de maig, en un matx on els perpinyanencs seran els favorits. D'aconseguir tornar a la Catalunya Nord amb el planxot, seria la primera vegada a la història que la USAP s'endú el campionat francès dos anys seguits.

La USAP ha guanyat el títol de lliga francès els anys 1914, 1921, 1925, 1938, 1944, 1955 i el 2009, i intentarà revalidar la victòria de l'any passat d'aquí dues setmanes.

L'equip nordcatalà, que enguany promociona 'Turisme de Catalunya' a les seves samarretes, va acabar la temporada com a líder de la fase regular i disputava el Top 14 com a clar favorit. El proper 29 de maig se sabrà si els nordcatalans fan història.