lo carrer del riu

16 de maig, 2010

Barça 4 - Valladolid 0

Puyal 160510

El Barça ha guanyat el títol de Lliga de futbol en emportar-se els tres últims punts de la competició. El Barça ha superat el Valladolid per 4 a 0. Luis Prieto, en una desgraciada acció en la seva pròpia porta en el minut 27, ha obert el marcadors. Pedro, en el 31, ha col·locat al Barcelona amb un avantatge de dos gols al concloure la primera part. En la segona, Messi ha acabat d'empènyer la pilota cap a la xarxa en una acció que ha començat Touré Yayà en el minut 61. L'argentí ha sigut l'artífex del quart del Barça, al 75, i li ha dedicat el gol a la seva mare. El Reial Madrid, que abans de l'última jornada d'avui era l'únic que li podia arrabassar el títol al Barça, ha empatat a Màlaga 1-1. És el quart títol d'aquesta temporada per als blaugrana, si bé és el primer de l'any 2010. Abans havien guanyat la Supercopa d'Europa, la Supercopa d'Espanya i el Mundial de Clubs. És també el setè títol de l'era Pep Guardiola a la banqueta blaugrana. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit

FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges de la festa