lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de juliol, 2010

Iceta: «Espanya ha de moure fitxa»

Que no mogue res Egspaña, que encara mos matarà i comptarà vint. Ja mos mourem naltros!!*!! Miquel Iceta PSC 180710 CATinfo

Qui ha de moure fitxa després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut? Miquel Iceta, viceprimer secretari del PSC, ho té molt clar: és el torn d'Espanya. El dirigent socialista català ha fet aquestes manifestacions en una entrevista a Catalunya Informació.

Iceta ha reblat que Catalunya va seguir totes les regles del joc en l'elaboració de l'Estatut. El primer secretari afirma una altra vegada que el text és totalment constitucional. I el que cal és que «les institucions espanyoles ens diguin si hi cap» en el marc de la Carta Magna. El grup socialista a Madrid, diu, ja ha respòs de manera afirmativa.

El dirigent socialista ha dit que el PSC no renuncia a una reforma constitucional però que cal buscar altres vies i no quedar-se «encallat» per la negativa del PP, que és imprescindible, ha apuntat, per dur a terme la reforma.

-Que no volen reformar res a Madrid! Que ja els està bé "por los siglos de los siglos". Si ja t'ho ha dit tothom i no vols escoltar !!*!!