lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de setembre, 2007

Barça 2 - Sevilla 1 i sense Ronaldinho !!!

Puyal 220907 La grada del Camp Nou ha començat la nit xerrant de Ronaldinho i se n'ha anat a dormir amb el nom de Messi.

Hi ha partits que es guanyen gràcies als genis, com aquesta nit ha fet Leo Messi, amb dos gols i, al mateix temps, una exhibició de talent incontenible. Hi ha partits que es guanyen pel cor, com el Barça, que ha volgut dedicar el triomf a Ronaldinho.

Després de cada gol, l'argentí, el nou nen mimat del barcelonisme, ha fet el gest surfer del seu amic, absent avui per una sospitosa lesió, i ha indicat amb les dues mans obertes el 10, el número de Ronnie, una prova que no el deixaran sol. I ara, quan està qüestionat, menys que mai.

Potser no ha resultat un partit espectacular. Però sí intens. El Sevilla, per si algú ho ha oblidat, és un equipàs. Des de Palop fins a Kanouté, fet pacientment, a qui no li importa enviar la pilota a la grada per perdre temps o traçar una senzilla, però deliciosa jugada, que ha creat angoixa al Camp Nou quan Dragutinovic, un poderós defensa de gambada llarga, ha pujat per la banda esquerra, ha col.locat un centre al cap de Renato, un intel.ligent centrecampista brasiler que arriba a l'àrea amb verí, i la fusta ha ajudat Valdés. L'exquisit cop de cap de Renato ha silenciat l'estadi i ha demostrat que el Sevilla no està per a bromes. El Barça, tampoc.

Així serà el 9Camp9

L'arquitecte Norman Foster envoltarà l'estadi amb panells de colors blaugrana i de la senyera.