lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de setembre, 2007

El resorgiment egspañol

L'Estatut s'ha consumat. I ho ha fet de facto, de la mà de Zapatero que de moment sembla que està decidit a complir-lo, encara que només sigui per assegurar-se una bona parròquia de cara a les eleccions egspañoles a la primarera. Però aquesta mostra de legalitat no ha fet més que exhaltar els ànims de l'Egspaña més cavernícola, i una vegada més (quantes en portem ja?) s'ha iniciat una campanya anti-nacionalista. Nacionalista català, clar... del nacionalisme egspañol no en parla ningú!

Aquests dies s'ha posat en funcionament el web Stop Nacionalistas, que carrega amb contundència cap a tot allò que soni massa català. El web, que es postula dins dels discursos del Partido Popular (PP), de Ciudadanos (C's), Foro Ermua, Convivencia Cívica Catalana (CCC) o Hazte Oir!, vol ser l'herència del StopEstatut.com (actualment fora de servei), que va celebrar diferents actes per l'estat egspañol, per reclamar la no aprovació -en cap dels casos- de l'Estatut de Catalunya. En les seves campanyes hi va participar gent tan coneguda com Ángel Acebes.

El més curiós de tot plegat és que aquest web, que s'autodenomina altruïsta, no ofereix en cap cas qualsevol informació sobre qui gestiona tan altruïstament aquest projecte. Fins i tot s'han amagat de donar les dades del Whois del domini. Per tant, pensem que una vegada més el nacionalisme egspañol no s'atreveix a jugar donant la cara, ni quan -com ara- tenen totes les lleis al seu favor demostrant fins a quin punt poden ser mesquins i covards.