lo carrer del riu

02 de gener, 2008

Barça 2 - Alcoià 2

Puyal 020108 L'Alcoià ha aconseguit fer història avui en arrencar, a l'últim minut, un empat al Camp Nou (2-2) contra un Barcelona condescendent que ha pogut començar l'any golejant però ha preferit fer el seu particular regal de Reis anticipat a un equip de Segona B. Un gol d'Arnau en el minut 90 de joc ha disparat l'eufòria de l'equip alacantí, que no ha fet mèrits per a tant però que torna a Alcoi amb un premi futbolístic de gran magnitud, malgrat no haver aconseguit superar el conjunt blaugrana a l'eliminatòria. El partit, en principi resultava mancat d'interès, tant pel resultat d'anada (0-3) com per l'entitat del rival, que lluita per abandonar la part baixa de la taula del seu grup de Segona B. Tampoc no era un bon dia perquè el Barça es rearmés moralment després de l'última derrota lliguera, perquè la majoria dels jugadors que van caure contra el Reial Madrid en l'últim partit de l'any no han estat sobre el terreny de joc. Sense les estrelles blaugrana (Messi i Ronaldinho estan lesionats, Henry arrossega una forta migranya i Eto'o i Iniesta han tingut descans), l'interès del xoc ha estat en el debut oficial del jove meta Oier Olazábal, el retorn d'Edmilson després de superar una greu lesió de genoll que l'ha tingut parat sis mesos i la sempre refrescant presència a l'onze de Bojan i Giovani.