lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 de març, 2008

Anna Simó també s'apunta a la idea que Puigercós sigui el proper candidat d'ERC a la Generalitat

Anna Simó 190308 a l'oracle CATr La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, va considerar ahir una "bona idea" que l'actual president del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, es converteixi en líder ideològic d'ERC i que el secretari general, Joan Puigcercós, sigui el candidat a la Generalitat, tal com proposen un centenar de republicans sota el nom Esquerra Positiva.

Simó va considerar aquesta opció "sensata", i va opinar que "s'ha de parlar" sobre això, ja que Puigcercós no ha encapçalat mai unes eleccions catalanes.

Va indicar, alhora, que molta militància opina així, com ha pogut comprovar durant la campanya electoral, pel que va considerar que és una alternativa que "s'ha de mirar".

Simó va dir sentir-se "incòmoda" amb el fet que aquesta qüestió estigui en el debat públic cada dia, i va demanar "sentit comú" a tots.

L'exconsellera va considerar que un projecte com el d'ERC és "inevitable i absolutament necessari" per a Catalunya, i va afegir que el partit "no es pot permetre el luxe de prescindir de les millors persones en els millors llocs".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Simó va dir, a més, que se sent "incòmoda" quan Carod-Rovira demana "joc net" en el procés congressual. "Si es demana joc net, sembla que en algun moment hi hagi hagut joc brut", es va lamentar.