lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de juliol, 2008

Laporta posa el seu càrrec a disposició dels socis compromissaris en l'assemblea de setembre

Laporta 100708 CATr El president del Barça, Joan Laporta, ha declarat, en una roda de premsa, que plegarà si l'hi demanen els socis compromissaris en l'assemblea de setembre. "Des de la directiva -ha dit- creiem que aquesta és la solució més adient per garantir l'estabilitat del club". La decisió que prenguin els socis compromissaris serà vinculant i afectarà només a la figura del president.

El president ha fet aquestes declaracions després que vuit directius de la junta directiva, entre ells tres vicepresidents, han presentat la renúncia del seu càrrec, segons que ha anunciat Albert Vicens, vicepresident primer de l'entitat.

Laporta ha agraït la feina feta a tots els que han decidit renunciar al seu càrrec i ha dit que "se supliran les baixes". De fet, el president ja ha anunciat que Josep Cubells serà el nou secretari de la junta, en substitució de Xavier Cambra. Laporta ha afegit, a més, que el cap de comunicació Jordi Badia serà substituït.

Els dimissionaris Els dimissionaris són els vicepresidents Albert Vicens; Ferran Soriano i Marc Ingla, a més dels directius Josep Lluis Vilaseca, Evarist Murtra, Xavier Cambra, Claudia Vives-Fierro i Toni Rovira. "Es tracta d'una decisió individual, el comunicat el fem de forma conjunta però no formem cap col·lectiu", ha llegit Vicens, que ha explicat els motius que els ha portat a la renúncia per la seva "discrepància en la manera d'actuar arran del resultat de la moció de censura". Des de l'arribada al poder de Joan Laporta fins a 14 directius han presentat la seva dimissió. Els sis anteriors van ser Jordi Monés, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Jordi Moix, Xavier Faus i Alejandro Echevarría.

vídeo: Joan Laporta continua de president del FC Barcelona, després de la reunió de la junta directiva que hi ha hagut avui a la tarda.

vídeo: Compareixença de l'ex-vice-president del FC Barcelona, Albert Vicens, en la qual anuncia la dimissió de vuit directius de la junta.