lo carrer del riu

16 de setembre, 2009

Inter 0 - Barça 0

Puyal 160909

El Barça ha debutat a la Lliga de Campions amb un empat sense gols (0-0) al camp de l'Inter de Milà en el partit més destacat de la primera jornada de la lligueta. L'equip blaugrana ha estat l'únic que ha buscat la victòria des del minut 1 al 90, però l'equip de Mourinho s'ha centrat a frenar el seu rival més que a buscar el gol i ha acabat defensant amb tot l'equip tancat al darrera. En un combat de boxa els de Guardiola s'haurien imposat als punts, perquè ha estat clarament superior al seu rival, però és futbol. Les millors ocasions han estat les del Barça. Ibra, Messi i Keita han pogut marcar a la primera part i Messi li ha tret el gol a Alves a la segona en el seu intent de rematar. L'àrbitre també s'ha menjat un penal per mans molt clares de Walter Samuel a la segona part. Tot i això, en general al Barça li ha faltat velocitat de pilota per desordenar al rival i crear situacions més clares de gol i sobretot li ha faltat rematar més a porteria, ja que malgrat l'atac-i-gol de la segona part, el porter Julio Cesar pràcticament no ha tingut intervencions importants. El duel Ibrahimovic-Eto'o també ha finalitzat amb taules. El suec ha tornat a San Siro, ha disposat d'alguna ocasió a la primera part i sobretot ha creat sensació de perill en algunes combinacions amb Messi, però els seus excompanys l'han controlat de molt a prop i ha passat bastant desapercebut. Eto'o ha estat molt ben marcat per Puyol i no ha tingut cap oportunitat. Al final del partit s'ha produit la trobada entre Eto'o i Pep Guardiola, que s'han saludat breument. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit