lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 de juny, 2010

La desconfiança en l'Ajuntament

L'Ajuntament es pregunta per què encara hi ha una majoria de veïns que són contraris al MTC, quan des de fa 6 mesos només ens diuen que coses bones d'ell. La veritat és que són molts els que confessen que se sentirien temptats pel projecte , si no fos per la desconfiança que els desperta tot allò que els hi vingui de l'Ajuntament, perquè gairebé no passa dia que la realitat no s'entossudeixi a desmuntar les seves mentides. Heus-ne aquí alguns exemples:

-l'ajuntament decidí tirar endavant la candidatura al MTC sense consultar-nos en referèndum, amb l'excusa que no hi havia temps. Els 4 anys que han passat des de la compra dels terrenys (3 amb sociovergència) no han estat temps suficient per a convocar-nos?

-els agents socials defensen la candidatura. Ens posen com a exemple la Cambra de Comerç de Reus i el sindicat UGT. En tots dos casos, però, el suport és només dels seus líders, els senyors Sanromà i Álvarez, a títol personal, donat que en cap cas s'ha votat el tema entre els seus afiliats. És més, molts empresaris de la Cambra expressen públicament el seu malestar per les manifestacions del Sr. Sanromà.

-les 4227 signatures entregades per 4 plataformes veïnals demostren el consens a la comarca a favor del MTC. Resulta curiós que una mica més de 4000 signatures demostrin que la comarca vol el MTC, però en canvi les 10000 recollides per la CANC no demostrin que la comarca no el vol. Serà que la signatura de determinades persones val encara no la meitat?

-una instal·lació d'aquest tipus és una font inesgotable de treball. Només cal veure els 50 treballadors que hi ha al MTC holandès o el desencantament a la zona del Cabril!

-el suport a la candidatura al MTC a Ascó gira al voltant del 70%. Si això fos veritat, l'ajuntament ja ens hagués convocat a un referèndum, perquè un resultat de 70% de vots favorables desmuntaria qualsevol oposició per manca de consens! (el resultat contrastable més proper és el referèndum que convocaren a Vinebre, amb més d'un 90% d'oposició)

Amb un currículum tan extens en l'art de la mentida, qui volen que no desconfiï del MTC, per molt que independents científics a sou d'Enresa ens n'expliquin tantes bondats?

1 comentari:

Memòria ha dit...

Tota la comarca s'en hauria de recordar de les seves cares i quan posin el cementiri enviar-los hi un recordatori cada vegada que algú es mori de càncer per tal de que no puguin tenir la consciència mai més tranquila.