lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 de setembre, 2007

Pujol insinua una "vaga fiscal" per la baixa inversió estatal

Jordi Pujol 030907 CATr L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha afirmat que "tindria sentit un tancament de caixes o una vaga fiscal" per part dels ciutadans catalans ja que, ha raonat en al·lusió al Govern estatal, "aquests senyors no compleixen amb les seves obligacions elementals" d'inversió a Catalunya.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Pujol ha recordat que l'Estat té l'"obligació" de pagar les infraestructures com l'AVE, l'aeroport de Barcelona o el port de la capital catalana "a canvi de res, només dels impostos" dels ciutadans.

En aquest sentit, Pujol ha subratllat que "si en comptes de democràcia hi hagués Franco també ho hauria de fer" ja que, ha afegit en referència a la contribució de les infraestructures catalanes per part de l'Estat, aquest aspecte no hauria de ser objecte de negociació, ja que "l'obligació primera d'un govern és complir els compromisos ètics que té amb el seu país i amb els seus ciutadans". -Ara els de la Lliga, ai perdó!, els de Ciu, volen fer com quan la setmana tràgica, no pagar impostos. . . Una miqueta mes de coherencia si us plau. L'objecció l'hagues tingut que fer el Sr. Pujol quan va pactar l'investidura de L'Aznar, qui despres quan va tenir majoria absoluta l'hi va donar pel sac.

-Sembla que hi ha gent que abans d'opinar i dir alguna cosa amb sentit els agrada pendre sobredosi de medicació barrejada amb vi barat. . . quina creu!!. . .

-Fa molts anys que ens prenen el pèl, quan el senyor pujol era President també i llavors no deia res. Aquí només hi ha una sol·lució. Estat sobirà dins la Unió Europea. Adéu-Siau Egspaña.

La RFEF no autoritza el Catalunya-Estats Units previst per al 14 d'octubre

Sotmesa a votació la celebració del Catalunya-Estats Units, la junta directiva de la RFEF va denegar el permís a la Catalana per 18 vots en contra, tres abstencions i tres vots a favor, segons fonts de la FCF.

El motiu del rebuig, segons ha explicat a EFE Jorge Carretero, portaveu de la junta de la RFEF, radica en la data elegida per la FCF, el 14 d'octubre, un dies després del dia previst per al Dinamarca-Espanya classificatori per a l'Europeu del 2008.

El motiu real és un altre. De tots és sabut que la Selecció egspañola de futbol és la candidata principal de tot i campiona de res.

Pinten bastos a Convergència !!!

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, ha fet un plantejament aquest dilluns a treballar per una "refundació" del catalanisme, sense tancar les portes a que això pugui acabar derivant en un moviment polític més ampli Mas proposa a ERC i PSC participar en un projecte liderat per CiU per "refundar el catalanisme".

-Quines penques !!! La cara d'en Pujol tot un poema !!!

Difusió internacional per al cas d'Èric Bertran

La campanya "El món ha de saber-ho" proposa un visionat massiu d'un reportatge sobre el cas de l'Exèrcit del Fènix

Èric and the Army of the Phoenix (1/5)

El reportatge ha estat penjat en cinc parts, i el que la campanya vol difondre és el primer de tots. Aquí teniu les altres quatre parts per veure'l tot.

Èric and the Army of the Phoenix (2/5)

Èric and the Army of the Phoenix (3/5)

Èric and the Army of the Phoenix (4/5)

Èric and the Army of the Phoenix (5/5)

Al llarg de tota aquesta setmana, els responsables de la crida, articulats a l'entorn de la Xarxa de Blocs Sobiranistes, fan una crida a fer tants visionats com sigui possible amb la intenció que el reportatge pugi als primers llocs del rànquing mundial, fet que a la vegada multiplicarà la seva difusió arreu del món.