lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 d’octubre, 2011

ETA anuncia el "cessament definitiu" de l'activitat armada

A veure com ho espatllen els polítics !!! En un comunicat en vídeo remès a la BBC i el GARA, l'organització armada assumeix les conclusions de la conferència internacional de pau de Sant Sebastià i demana a Espanya i França que obrin un procés de "diàleg directe que tingui com a objectiu la resolució de les conseqüències del conflicte"

Nacho Vegas adverteix Cohen dels feixistes que van assassinar Lorca

No tot van ser reverències d'admiració i tustades amistoses a l'esquena de Leornard Cohen, en l'acte que es va celebrar ahir al Teatro Jovellanos de Gijón, dos dies abans de rebre el Premi Príncep d'Astúries de les Lletres. El cantautor asturià Nacho Vegas, deixeble avantatjat de Cohen a Espanya, va tancar la seva actuació amb aquesta perla política: “Cohen diu que està molt content d'haver vingut a la terra de Lorca. Li recomano que vagi amb compte, perquè potser aquests dies ha d'estrènyer la mà a algun dels que el van matar”. Les paraules van ser celebrades amb aplaudiments. D'entre els que van pujar a l'escenari el cançoner de Cohen, Glenn Hansard va fer una delicada versió de Famous blue raincoat, el flamenc Duquende va interpretar una enèrgica versió de My gipsy's wife, i el trio de Gijón format per Nacho Vegas i les coristes de luxe, Montse Álvarez, de Nosötrash, i Mar Álvarez, de Pauline en la Playa, van reivindicar el bable amb una esplèndida versió de The Partisan. Al final, la neboda de Lorca va parlar de la relació entre l'obra del canadenc i el seu oncle, i va recitar el poema de Cohen Lorca lives. Cohen, protagonista absolut de la nit sense moure's de la llotja, va saludar amb el barret la concurrència diverses vegades. I va trencar a plorar d'emoció després de la interpretació conjunta de So long Marianne de tots els artistes que van participar en l'homenatge.

Un de cada cinc catalans té dificultats per arribar a final de mes

Un de cada cinc catalans diu que té "dificultats" o "moltes dificultats" per arribar a final de mes, segons l'enquesta de Condicions de Vida publicada avui per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) estatal. L'informe revela també que el 33,1% de les llars catalanes no poden afrontar despeses imprevistes.