lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de març, 2008

11 - M: Mai més !!!

La CANC reclama al govern estatal que respecti l'oposició del Parlament a la instal·lació d'un cementiri nuclear a Catalunya

La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya s'ha felicitat per l'aprovació a la Comissió d'Economia i Finances del Parlament de la proposta de resolució contrària a la possible instal·lació d'un cementiri nuclear a Catalunya i ha advertit al govern espanyol i, concretament, a la Comissió Interministerial (creada de manera expressa per a establir els criteris que ha de complir l'emplaçament triat per la seva instal·lació i el procediment per a la tramitació de les sol·licituds per acollir el futur magatzem) que 'prengui bona nota d'aquest posicionament'. L'entitat ha volgut recarcar el 'caràcter històric' de l'aprovació d'aquesta proposta de resolució, ja que 'és la primera vegada que el Parlament de Catalunya es pronuncia a favor d'una iniciativa contra la industria nuclear'.

La que mos faltava !!!

El Vaticà amplia la llista dels pecats capitals El Vaticà ha ampliat la llista dels pecats capitals per adaptar-se al segle XXI. Així ho explica en una entrevista al diari del Vaticà L'Osservatore Romano, el responsable del tribunal de la penitenciària apostòlica del Vaticà que ho ha definit com les "noves actituds pecadores de l'home modern".

Els delictes contra el medi ambient, la manipulació genètica, l'anticoncepció, l'acumulació de riqueses o el consum de drogues són alguns dels nous pecats fets públics avui per la Santa Seu. -Em sembla que em faré ordenar sacerdot, a veure si arribo a la cúria. Així també podré fruir de les fumades, ara entenc el tema de la "Fumata Blanca"

-Ja sabeu què passa amb els pecats, un cop te'n penendeixes, ets perdonat.

Les JERC consideren "encertada" la decisió de Puigcercós de deixar el Govern i dedicar-se al partit

Les JERC han fet una valoració 'negativa' dels resultats electorals, que han qualificat de "derrota sense pal·liatius", i ho han atribuït a més del "vot útil" o la 'bipolarització' de la campanya, tal com va explicar el candidat per Barcelona, Joan Ridao, a altres factors que caldrà analitzar i "anar més enllà".

Les joventuts republicanes creuen que és una decisió "encertada" que el secretari general del partit, Joan Puigcerós, hagi deixat el Govern per "centrar-se en enfortir l'estructura del partit". Consideren que és més "necessari que mai" que ara el partit sigui "fort", tot i que reconeixen que "només" amb la "separació de les principals responsabilitats orgàniques i institucionals" no serà suficient.