lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de juliol, 2008

Laporta, no plegues !!!

Cacera de bruixes independentistes La Nit 080708 COMr Vaig donar suport a Esquerra Republicana de Catalunya i van fer president Montilla amb el meu vot. Accepto el fet perquè eren les normes. Ara s'han d'acceptar les normes i Laporta continuar com a president. No entenc per què tots els mitjans van en contra de Laporta. Per mi seria com si tots els mitjans haguessin volgut fer fora en Montilla. No em sembla just! Sobretot els mitjans públics posicionant-se sobre una empresa privada i el què ha de fer el seu director, parlant de dignitat i legitimitat.

Fa por aquesta cacera de bruixes. Em sembla molt sospitós. No serà per què Laporta és independentista i això està altament penat ? Fixeu-vos com es criminalitza i titlla d'infantil Esquerra per ser-ho.

D'altra banda era lògic que guanyarien la moció els anti-Laportistes. Ells, era obvi que anirien a votar i es mobilitzarien. No calia ser vident. (supervisor)

Isabel-Clara Simó: Oh!

Passeu, senyors, passeu, que veureu l'espectacle del segle: la dona barbuda ha tingut una criatura. Mireu quin altre número!: el PSOE ha vessat tot el seu amor per la llengua catalana (inclòs Rodríguez Ibarra!, no us ho perdeu!), i ha dit que qui no ens estima no és un bon espanyol ("¡toma castaña!", què faran ara els bloguers professionals?), perquè tots som de la roja i la vertebració d'Espanya ja és un fet. Quines meravelles ens té preparades déu nostre senyor en la seva infinita saviesa! Però hi ha més: el PP de Catalunya ha posat el crit al cel perquè el centralisme li ha trepitjat el peu (i la dignitat i la poltrona, perdoneu la redundància), ja que la candidata dels peperos de la zona nord-occidental de la Península era Montserrat Nebrera, i el cap de colla, allà al palau d'ivori de l'altiplà, ha dit que no, que és Alícia Sánchez-Camacho, i els acòlits han dit, sí, bwana, i la Nebrera s'ha quedat fora. Maleït centralisme! Hi ha, però, en aquest espectacle, la pièce de résistence, el més difícil encara: Tele-5 fa una campanya per una vida sexual sana, i comença amb l'adhesió al Manifiesto de los 2.300 millones (i escaig), per tal de foragitar el català, i posa tots els seus dispositius (com fan les forces d'ordre públic abans d'una càrrega) a mans dels acreditats intel·lectuals signants. Em direu que què té a veure la vida sexual sana i l'horror al català, però aquest misteri no han tingut la bondat de desvelar-nos-el. Ara, jo no penso tornar a veure Tele-5, que consti.

I per acabar, després que hagi fracassat la moció de censura contra Laporta, van els fracassats i diuen que ells, si fossin Laporta, dimitirien. Però no ho són i no poden dimitir d'enlloc. "Cosas veredes!".

No tiene abuela: Nebrera assegura que amb ella neix el “PP de Catalunya”

Nebrera 080708 a l'oracle CATr La diputada del Parlament de Catalunya, Montserrat Nebrera, ha declarat que malgrat haver perdut la presidència del PP català se sent una “derrotada molt feliç” perquè amb ella ha nascut el “PP de Catalunya” en contraposició del sector oficial que defineix com el “PP a Catalunya”. “El PP de Catalunya és petit, però aquesta criatura creixerà i guanyarà la partida al PP a Catalunya” afirma Nebrera.

Amb aquest joc de paraules, Nebrera ha dit, en declaracions a l'Oracle de CATràdio que aspira a mantenir “viva la sensació il·lusionant que el PPC és capaç de decidir per si mateix”. En aquest sentit, la diputada s’ha mostrat convençuda que al final la independència de criteri del PP català sobre el PP s’imposarà “com l’única manera d’entendre el partit”.

Nebrera ha instat el PP català a ser un partit “raonable de centredreta” que es concentri en fer oposició al PSC i deixar de banda “adversaris menors”. Perrea, perrea !!!

L'assemblea francesa torna a debatre el reconeixement del català a la constitució

L'assemblea francesa torna a debatre avui la reforma constitucional, que podria incloure el reconeixement de les llengües minoritzades, entre les quals el català. L'assemblea ja va aprovar una esmena de l'article 1 que les reconeixia, però el senat la va tombar. Com que és imprescindible que ambdues cambres concordin per aprovar un retoc de la constitució, diputats i senadors en negocien els aspectes més cantelluts, com el de les llengües 'regionals'.

L'esmena del primer projecte de llei de reforma constitucional, aprovada per l'assemblea afegia a l'article 1 que les 'llengües regionals' formaven part del patrimoni de l'estat.

Però el 18 de juny el senat va revocar aquesta esmena per 216 vots contra 103. Votaren la revocació la UMP, els comunistes, els radicals, els centristes i alguns senadors socialistes. Hi votaren contra, la majoria de socialistes, els verds i alguns senadors de la UMP, alguns dels quals van lamentar, tanmateix, que les 'llengües regionals' fossin reconegudes a l'article 1 de la constitució, essent així que la referència a la llengua francesa apareixia a l'article 2. Ara, doncs, els diputats favorables a la reforma proposaran d'incloure aquests reconeixement en un article posterior o en un nou article.

La crisi ja ha fet créixer la morositat entre les empreses

La morositat del crèdit comercial s'ha incrementat aquest any un 87%, segons les dades el grup CESCE. La bonança econòmica havia portat els impagaments entre empreses a nivells mínims, però la situació de crisi els està fent créixer de manera vertiginosa aquest any i es preveu que ho continuï fent també el vinent. Tant és així que, segons els experts, algunes empreses es quedaran sense beneficis aquest any perquè no hauran pogut cobrar allò que havien acordat amb un client. Per advertir les pimes d'aquests perills, la patronal Pimec va presentar la primera part del Manual per a la prevenció, gestió i control de riscos comercials. VilaWeb/ElPunt: El nombre d'impagaments entre empreses creix un 87%, sobretot en la construcció

-I a Móra fan pisos com a xurros !!!

Mos forrarem !!! Astem salvats !!!

Estudien el conreu de la tòfona negra al Priorat i de plantes aromàtiques al massís dels Ports El Centre Forestal de Catalunya (CTFC), que des de fa un any ha creat la seu tarragonina a l'Espluga de Francolí, impulsa diversos projectes relacionats amb la recerca aplicada i la transferència tecnològica als boscos. Enguany ha posat en marxa dos estudis: l'impuls del conreu de tòfona negra al Priorat i l'anàlisi de la viabilitat de la recol·lecció i el conreu de plantes aromàtiques als Ports. Montse Garcia, adjunta a la direcció general del CTFC, considera que ambdós són conreus alternatius en zones rurals on d'altres han entrat en crisi per la seva baixa rendibilitat. Les comarques tarragonines, amb un clima purament mediterrani, són a priori especialment aptes per a aquests conreus, sobretot en el cas de les plantes remeieres. VilaWeb/ElPunt: Tòfona i plantes aromàtiques, una bona alternativa als conreus tradicionals

G-8

Als líders del G-8 els creix el nas. Per què serà ? Avui: El G-8 acorda reduir a la meitat els gasos de cara al 2050. D'això se'n diu planificació a curt termini !!! Els dirigents del G-8 planten arbres durant la cimera a l'illa japonesa de Hokkaido. Això si que és bo !!! Quina traça !!! Es veu que són pales d'una sola ma.