lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de juliol, 2008

Laporta, no plegues !!!

Cacera de bruixes independentistes La Nit 080708 COMr Vaig donar suport a Esquerra Republicana de Catalunya i van fer president Montilla amb el meu vot. Accepto el fet perquè eren les normes. Ara s'han d'acceptar les normes i Laporta continuar com a president. No entenc per què tots els mitjans van en contra de Laporta. Per mi seria com si tots els mitjans haguessin volgut fer fora en Montilla. No em sembla just! Sobretot els mitjans públics posicionant-se sobre una empresa privada i el què ha de fer el seu director, parlant de dignitat i legitimitat.

Fa por aquesta cacera de bruixes. Em sembla molt sospitós. No serà per què Laporta és independentista i això està altament penat ? Fixeu-vos com es criminalitza i titlla d'infantil Esquerra per ser-ho.

D'altra banda era lògic que guanyarien la moció els anti-Laportistes. Ells, era obvi que anirien a votar i es mobilitzarien. No calia ser vident. (supervisor)

18 comentaris:

Anònim ha dit...

No dimiteixis, Jan !!! Pensa que aqui no plega ni Déu. N'hi ha molts davant teu per plegar. Siguis educat i posa't a la cua. Quan pleguin ells, doncs, t'ho repenses.

Anònim ha dit...

LAPORTA, Tu quiet. Diumenge no era una moció, era una venjança, diumenge guanyar era quedar per sota el 66%, diumenge va començar una segona moció per part de la premsa, grup godó, prisa, zeta. . . si hi ha directius "valents" que volen marxar, ja tarden, però tu JAN QUIET.

Anònim ha dit...

Si senyor!!!!! Catalunya necessita valents com vostè. De covards i titelles ens en sobren. Catalunya necessita líders que sàpiguen resistir les pressions mediàtiques. Encara que molts diguin el contrari, això -Sr. Laporta- l'honora als ulls dels poble català, massa acostumat a la manipulació dels mass media espanyolistes i botiflers. NI UN PAS ENRERA! VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!

Anònim ha dit...

Diari Sport germá del Periodico, sociatas fins el moll de l'os. des de que va sortir president en Laporta el volem fer fora. Els del PSOE ho volen controlar tot, només els falta el Barça.

Anònim ha dit...

Alguns periodistes em semblen corbs. Si puguesin picarien al Sr. Laporta fins a no deijar-ne ni rastre. Els hi fa nosa. Un Català i que exerceixi de Català sempre fa nosa a l'espanyolisme. El mes greu es que hi ha Catalans que fan el joc a quest espanyolisme i no se n'enteren. Ens divideixen i ens fan barallar sempre que volen. Es una pena.

Anònim ha dit...

Laporta Campió. Els botiflers qui el volen fora, haurien d'anar a fora ells mateixos. Ens sobren els botiflers. Volem només catalans de pedra picada. Com en Joan. No et creguis les mentides i les empentes dels botiflers, Joan. Els catalans et suportem. Tots els catalans, de Perpinyà a Alacant.

Anònim ha dit...

El problema és que el Barça és l'única institució del país que se'ls escapa al sectaris socialistes. Després de veure les facilitats que han tingut amb TV3 i CatRadio, s'han llençat a per la "grossa".

Anònim ha dit...

Aguanta Jan !!*!!

Anònim ha dit...

Existeix una autèntica persecució contra Laporta. A qui li interessa enfonsar-lo? Al grup de Sandro Rossell, a l'entorn nunyista, als boixos nois, a determinades empreses mediàtiques, al Real Madrid

Anònim ha dit...

La Vanguardia i MUNDO VOMITTIVO han fracassat, que faran ara ? muntar una altra moció ?

Anònim ha dit...

Jan, endavant !!! Volem un President Catalanista que ens representi, Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure.

Anònim ha dit...

I ara que fara Oriol Giralt ? l'han pagat be pels seus serveis ? Des de Ponent donem suport i anims a J Laporta

Anònim ha dit...

Prou!! La premsa no pot fotre a fora a un president del Barça, aixo son poders factics, que volen desestabilitzar al Barça. Ja esta bé, d´aquest color, el blanc.

lo llaguter ha dit...

Molt bé Jan. Que n'aprenguin!!!

Anònim ha dit...

Jan no dimiteixis mai a la vida! Ets el millor president del Barça en la història del club. Si algu directiu vol dimitir que ho faci, pero tu no marxis. El resultat de la moció ha estat manipulat pels medis de comunicació, els culers som així. ´Quan comenci la lliga tot resolt! Força i visca catalunya!

Anònim ha dit...

Potser era en Soriano, i no en Rosell, qui estava al darrera de la moció. En una cosa sí que s'ha equivocat en Laporta. En la tria de membres de la junta. Quina colla de voltors!!! Ara ja es veu clar que uns quants d'aquests "lleials" esperaven que la moció tirés endavant per quedar-se al capdavant del club.

Anònim ha dit...

Ben fet Jan i els que t´han fet el llit al carrer sense contemplacions, que n´aprenguin!!!

Anònim ha dit...

Laporta independentista? Laporta és un trepa, un oportunista, un "arribista" sense escrúpols. Laporta, ara, simplement recull allò que ha sembrat. No es pot justificar tot pel simple fet de semblar independentista: lo que li està passant ara, Laporta s'ho ha guanyat a pols. Que li donin ben bé pel sac!!!