lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 d’octubre, 2007

Barça 3 - Atlético de Madrid 0

Puyal 071007 El Barça doblega l'Atlético de Madrid amb gols de Deco, Messi i Xavi.

Sense necessitat de desplegar un futbol gaire brillant, el Barcelona ha doblegat l'Atlético de Madrid (3-0) gràcies a tres encerts de Deco, Messi i Xavi. Messi s'ha convertit en màxim realitzador del campionat amb sis gols el dia en què ha superat el seu compatriota Sergio Agüero en el seu duel particular sobre la gespa del Camp Nou. Ajudat per un regal de l'insegur Christian Abbiati, el porter suplent de l'Atlético, el Barcelona ha estat capaç de mantenir la seva dinàmica de victòries sobre un rival que ha amenaçat d'ofegar-lo, però que s'ha diluït amb el transcurs dels minuts. El bloc d'Aguirre ha ofert dues cares, abans i després d'encaixar el primer gol. L'Atlético ha començat revolucionat, filtrant-se entre les esquerdes d'un Barcelona atònit. Ha posat a prova la capacitat defensiva del Barça. Ha estat un equip agressiu i ràpid, però efervescent, perquè davant del primer obstacle, s'ha ensorrat sense remei.

Borrratttxxxo jo ? Tuuu...ruuu...ruuu !!!

Sardà: "No voteu l'Acebes"

Manifestacions antimonàrquiques a Reus, Valls i Tortosa

Les joventuts independentistes es concentren a Reus, Valls i Tortosa Tres ciutats de la demarcació de Tarragona es van unir ahir al sentiment antimonàrquic amb concentracions a les places principals, on van cremar ninots i imatges del monarca espanyol. El rebuig a la figura reial i la solidaritat amb els encausats per la crema de fotos del Rei a Girona fa unes setmanes.

A Reus, prop de 200 persones convocades per les joventuts independentistes van llegir un manifest en què destacaven que eren ciutadans i no súbdits. A més, també es van escoltar càntics com ara «Jo també cremo la corona espanyola.» Mentrestant, a Tortosa es va viure una segona concentració antimonàrquica, on van assistir al voltant d'un centenar de persones que van cridar: «No tenim rei les catalanes, no tenim rei els catalans.» Al final, van cantar una jota que acabava amb «no reconec cap rei que no vingue de l'Orient». Per la seva part, prop de dues-centes persones de Valls també van voler demostrar la seva vena republicana. En l'acte hi va haver gent de totes les edats, fet que constata, segons el regidor de la CUP, Gerard Nogué, que «aquest és un tema que ens afecta a tots».