lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de setembre, 2007

Ara si !!!

El Barça guanya a l'Olympique de Lió: 3-0. Puyal 190907 Torna el millor Barça i ho fa al millor escenari, la Champions. Els blaugrana han recuperat la velocitat, la verticalitat i, sobretot, les idees per acabar golejant l'Olympique en un partit dominat des del principi pels de Rijkaard. Un Rijkaard que ha celebrat els gols com si d'una final es tractés.

Imatges pel record

Resum del ple extraordinari que va tenir lloc el passat divendres dia 14 on es va aprovar per majoria absoluta la retirada de l’avantprojecte de POUM de Tivissa.

En aquest vídeo hi podeu veure les intervencions dels grups AISA-FIC i d’ERC pels seus respectius portaveus Lourdes Pena i Jaume Pallisé.

En aquest, les intervencions de Fermí Pallisé i Santiago Samarra per d’Iniciativa-EPM i CIU, respectivament.

El cartipàs de l'Amable

Ambolica que fa fort !!!

Maragall torna a qüestionar que calgui l'Estatut.

L'expresident de la Generalitat ha advertit que si el Tribunal Constitucional el canvia es podria demanar un nou referèndum. Maragall 190907

L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha tornat a qüestionar aquest dimecres la necessitat del nou Estatut, ja que considera que hi ha competències que van "caure" del text, com l'aeroport del Prat i els paradors nacionals, que "acabaran sent transferides".

Maragall creu que és "més important" la "garra i l'ambició" dels governs i la societat civil que les "grans lleis".

L'expresident també ha alertat que si el Tribunal Constitucional modifica el text "qualsevol ciutadà de Catalunya" podria demanar la repetició del referèndum.

Maragall també ha demanat al PSOE que no converteixi les eleccions generals en un "concurs d'espanyolitat" amb el PP, perquè zones de l'estat com Catalunya "no es veuran reflectides" amb el bipartidisme.