lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 de novembre, 2011

Alfred Bosch: "M'agradaria ser al balcó quan es proclami la independència"

El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, explica que quan Oriol Junqueras li va oferir encapçalar la candidatura era al museu de cera de Londres, "davant de les figures de Nelson Mandela, Mahatma Ghandi i Martin Luther King" i que vol deixar la política quan arribi la independència, moment en què voldria ser al balcó de la Generalitat, "però no com a figura central".

"Madrid és una ciutat en què m'hi sento molt còmode", reconeix Bosch, qui ja ha rebut un avançament de Joan Puigcercós sobre què s'hi trobarà. Tot i això, creu que no hi anirà sol, perquè espera donar "una sopresa" la nit del 20-N.

Un documental retrata el moviment del 15-M des de dins

Una hora i mitja abans que comenci la campanya electoral, el moviment del 15-M viurà l'estrena de #Indignados (del 15M al 20N), un documental dirigit per Antoni Verdanguer que retrata el col·lectiu a partir d'una setantena de testimonis.

La producció, que es troba sota llicència de Creative Commons, es podrà veure a internet a partir de dos quarts d'onze de la nit i través de les plataformes Youtube i Megaupload (de totes dues es pot descarregar amb un gestor de descàrregues tipus JDownloader). La primera està prevista per als usuaris domèstics, mentre que la segona, que ofereix més qualitat, està pensada per als qui vulguin projectar-lo en carrers, places i altres llocs públics.

Duran i Lleida fa una crida als votants d'esquerra perquè se sumin a CiU

Doncs, com a que no!!! Gràcies, però no !!! Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de CiU a les eleccions generals del 20-N ha fet una crida als votants de l'esquerra perquè se sumin a CiU. En aquest sentit, ha considerat que davant d'una “més que probable majoria absoluta” dels populars a Madrid, “CiU és la única força política amb grup propi i amb el pes necessari per defensar els interessos de Catalunya davant d'Espanya”. No t'ho creus ni tu !!!